ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σαμπά: «Ένα καλό μάθημα για μας…»

Ως ένα καλό μάθημα για τον Παναθηναϊκό, χαρακτήρισε τη σημερινή ήττα από την Ξάνθη, ο Κρίστοφερ Σαμπά.

Σαμπά: «Ένα καλό μάθημα για μας…»

Ο θηριώδης αμυντικός, τόνισε πως οι «πράσινοι» πρέπει να μάθουν από αυτό το παιχνίδι, ενώ έκλεισε λέγοντας πως γνωρίζει τη θέση του… επιθετικού, αφού έπαιζε εκεί, μέχρι τα 15 του!

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Κρίστοφερ Σαμπά:

Για το ματς με την Ξάνθη:

«Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή το πήρα σαν ένα άσχημο αστείο, σαν ένα θαύμα, σαν μια κωμωδία  ή σαν μια τραγωδία αν θέλετε γιατί είναι δύσκολο για εμάς να παίζουμε ποδόσφαιρο κόντρα σε μια ομάδα η οποία ουσιαστικά δεν παίζει και ενδεχομένως ο αντίπαλος να ευχήθηκε να πραγματοποιηθεί το θαύμα. Από την δικιά μας την πλευρά δεν μπορέσαμε να σπάσουμε την αντίπαλη άμυνα, δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάποιες καλές επιθετικές ενέργειες. Δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση και θα έλεγα ότι δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας».

Για το αν συμφωνεί με την δήλωση του Στραματσόνι ότι «αν θέλεις να κερδίσεις το πρωτάθλημα δεν γίνεται να χάνεις τέτοια παιχνίδια»:

«Και ναι και όχι, γιατί ουσιαστικά αυτοί οι βαθμοί, όταν παίζεις με ομάδες που βρίσκονται πιο χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, είναι αυτούς τους βαθμούς που πρέπει να κυνηγάς. Γιατί και αυτές οι ομάδες σε περιμένουν και κοιτούν πως θα μπορέσουν να σου προκαλέσουν ζημιά. Από την άλλη θα έλεγα ότι είναι και για εμάς ένα καλό μάθημα και ευτυχώς αυτή η δύσκολη κατάσταση έρχεται νωρίς κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μπορέσει να μας χτυπήσει το καμπανάκι ώστε να μην κάνουμε τα ίδια λάθη».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 104.006 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν το ματς μπορεί να αποτελέσει ένα «ξυπνητήρι» για την ομάδα, ενόψει και Λιέγης:

«Θα έλεγα ότι αυτή η ήττα αποτελεί μάθημα για όλη τη σεζόν. Είναι ένα καμπανάκι που μας χτύπησε και δεν θα έλεγα ότι κερδίζουμε πάντα γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα η πάντα κερδίζει η καλύτερη ομάδα. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες και δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Θα πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Τέτοια παιχνίδια με τέτοιους αντιπάλους οφείλεις να τα «σκοτώσεις» και να μην δώσεις ελπίδα στον αντίπαλο. Εμείς τους δώσαμε ελπίδες. Στον αγώνα στο Βέλγιο δεν πρόκειται να παίξουμε στις 4 το απόγευμα και αυτό το θεωρώ θετικό.

Γιατί μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να παίζει το μεσημέρι. Οι συνθήκες είναι δύσκολες χωρίς όμως αυτό να αποτελεί δικαιολογία γιατί και ο αντίπαλος κλήθηκε να παίξει την ίδια ώρα. Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι όντως θα δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Η Σταντάρ είναι μια ομάδα που θα παίξει ποδόσφαιρο εν αντιθέσει με σήμερα που ο αντίπαλος έδειξε ότι δεν ήθελε να παίξει. Θα σταθώ στο αποτέλεσμα και θα πω ότι απ’ αυτό το μάθημα και τα λάθη θα μάθουμε ώστε να μην τα επαναλάβουμε».

Αν έχει ξαναπαίξει στην επίθεση:

«Στην Μπλάκμπερν είχα παίξει για μια σεζόν ως επιθετικός και μέχρι τα 15 έπαιζα ως επιθετικός. Βεβαίως βγήκα μπροστά για να βοηθήσω την ομάδα στα δύσκολα. Στην καριέρα μου έχω σημειώσει ήδη 40 γκολ και ελπίζω με τον Παναθηναϊκό να πετύχω και άλλα και αυτό θα είναι ευχάριστο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...