ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Εξαλλος Πεδουλάκης: «Δεν μπορώ να καταλάβω»

Τρελαμένος με την εμφάνιση της ομάδας του και τα πολλά χαμένα ριμπάουντ ο Αργύρης Πεδουλάκης, στη συνέντευξη Τύπου. με τρομερές ατάκες! «Γι αυτό φωνάζω ότι πρέπει να φτιάξουμε ομάδα»- «Να είστε σίγουροι ότι όταν θα έρθει η ώρα ο Παναθηναϊκός θα είναι σκληρός, αλλιώς δεν θα είμαι εδώ»

Εξαλλος Πεδουλάκης: «Δεν μπορώ να καταλάβω»

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods, στη συνέντευξη Τύπου:

«Κάναμε μια τραγική εμφάνιση απόψε, κάποια πράγματα μπορώ να τα καταλάβω, στο 3ο μόλις λεπτό χάσαμε το ρυθμό μας, ο Νίκος πήγε στο «2», εμείς αποσυντονιστήκαμε, αλλά το καταλαβαίνω αυτό. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι το ριμπάουντ. Δεν μπορώ να το καταλάβω.

Ο Ολυμπιακός από τις 39 διεκδικούμενες μπάλες, πήρε τις είκοσι. Αυτό είναι θέμα διάθεσης, ενέργειας. Πρέπει να αλλάξουμε μέταλο. Έχουμε γίνει soft. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί, σε σώμα και μυαλό.

Πρέπει να γίνουμε ανταγωνιστικοί, να μάθουμε να διαβάζουμε το παιχνίδι, ο Ολυμπιακός είχε κοντό σχήμα, ο Χαραλαμπόπουλος πόσταρε τον Σπανούλη, δεν το διαβάζαμε αυτό. Εμείς σουτάραμε μες’ την καλή χαρά. Αν θες να κερδίσεις στο ΣΕΦ, πρέπει να είσαι σκληρός, να διαβάζεις τακτικά το παιχνίδι. Εμείς δεν το κάνουμε. Είναι λογικό, δεν ξέρουμε ακόμα ο ένας τον άλλον. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.145 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι απλό. Παίζανε under στον Καλάθη άρα δεν μπορούσε να πασάρει. Με τον Φελντέιν είναι άλλη η άμυνα. Δεν συγχωρείται από τον Νικ να μην είναι καλά και να μην βάζει τα σουτ. Πρέπει να έχουμε άλλη λύση στη θέση αυτή. Εμείς δεν έχουμε άλλη λύση. Έμπαινε ο Μάικ και δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Γυρίζαμε γύρω-γύρω από τον εαυτό μας. Αλλά δεν κάνουμε κι επίθεση. Όταν σου παίρνουν όλα τα ριμπάουντ. Από τα απλά πρέπει να ξεκινήσουμε. Γι’ αυτό φωνάζω, τα απλά είναι τα δύσκολα. Πρέπει να χτίσουμε ομάδα.

Εμείς είχαμε στήσει την ομάδα πάνω στην ταχύτητα. Είναι σαν να έχεις Φεράρι χωρίς μηχανή. Το σετ παιχνίδι δεν το ξέρουμε ακόμα. Θέλει πολύ χρόνο. Δεν πιστεύω ότι έφταιγε αυτό. Είχαμε τον Μάικ, δεν πιστεύω ότι θα άλλαζε κάτι. Δεν έχουμε χαρακτήρα εμείς και πρέπει να χτίσουμε ομάδα. Αν δεν διαβάσεις το παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο. Ο Σπανούλης πάει στον Χαραλαμπόπουλος πρέπει να βάλει δέκα πόντους ο Χαραλαμπόπουλος μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα. Αυτό γινόταν από τον Ματσιούλις στον Λοτζέσκι.

Πρέπει να γυρίσει το DNA. Το 2012 πάλι παίζαμε στον πρώτο γύρο. Ελάχιστα παιχνίδια έχουν την εμπειρία του ΣΕΦ. Είναι κανονική περίοδος δεν είναι πλει οφ. Να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε σκληροί στα πλέι οφ, αλλιώς δεν θα είμαι εδώ. Βιωματικά μαθαίνεις τα πράγματα. Οι ομάδες και ο χαρακτήρας χτίζονται αλλά δεν αγοράζονται».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...