ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόβορας: «Δεν κάναμε αυτό που έπρεπε, ψάχνουμε παίκτη…»

Ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας, μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ TV, αναφέρθηκε στα χαμένα ριμπάουντ, αλλά και τον αντί-Τζέιμς.

Βόβορας: «Δεν κάναμε αυτό που έπρεπε, ψάχνουμε παίκτη…»

Όσα είπε ο Γιώργος Βόβορας στον ΟΤΕ TV:

«Τα νούμερα δείχνουν την αλήθεια. Ο Ολυμπιακός είχε 20 επιθετικά ριμπάουντ. Αν δεν ελέγξεις τα ριμπάουντ ο Ολυμπιακός στην έδρα του μπορεί να πάρει τη νίκη. Δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Είχαμε πλεονέκτημα μέσα στο καλάθι αλλά δεν τα διαβάσαμε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να τρέξει στον αιφνιδιασμό και να επιβάλλει το ρυθμό του. Είναι κάτι καινούργιο για εμάς η απουσία του Τζέιμς. Έχουμε έλλειψη παίκτη και κοιτάμε παίκτες για αυτό. Θέλουμε να γίνουμε πιο σκληροί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...