ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πολε Ζοζέ Εμποκού

«Αυτή η Σταντάρ δεν μου προκαλεί κανέναν απόλύτως φόβο»

Ο Πολε Ζοζέ Εμποκού μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης, τονίζοντας πως η πρώην ομάδα του δεν του προκαλεί κανέναν απολύτως φόβο.

«Αυτή η Σταντάρ δεν μου προκαλεί κανέναν απόλύτως φόβο»

Ο άσος του Παναθηναϊκού, επιστρέψει στο Βέλγιο για να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο δεν έχει την ίδια δυναμική που είχε τα περασμένα χρόνια.

Παράλληλα, ο Εμποκού, αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του στο «τριφύλλι», αποκαλύπτοντας το ενδιαφέρον των «πρασίνων» από τον περασμένο Ιανουάριο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Εμποκού:

«Η Κιέβο είχε επενδύσει ένα σημαντικό ποσό προκειμένου να με αποκτήσει αλλά στο πρώτο μου ματς τραυματίστηκα. Κατά την διάρκεια της απουσίας μου ο προπονητής έστησε μία ομάδα με 13 παίκτες και σε αυτούς δεν είχα συμπεριληφθεί. Έτσι, δεν είχα καμία πιθανότητα να καθιερωθώ. Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε για μένα και τον Ιανουάριο, όμως επέλεξα να παραμείνω στην Ιταλία για να αποδείξω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Η Κιέβο, ωστόσο, δεν μου έδωσε την ευκαιρία και ήθελε να με δώσει δανεικό σε άλλη ομάδα.

Υπήρχαν πολλοί σύλλογοι που ενδιαφέρθηκαν για μένα. Ένας απο αυτούς ήταν και η Κλαμπ Μπριζ καθώς έκανε πρόταση στον μάνατζέρ μου, όμως ούτε που το συζήτησα. Αρχικά οι φιλοδοξίες μου ήταν πιο πάνω από το να γυρίσω στο Βέλγιο και δεύτερον για μένα εκεί υπάρχει μόνο μία ομάδα, η Σταντάρ. Η Σταντάρ που θα αντιμετωπίσω με τον Παναθηναϊκό δεν έχει σχέση με την Σταντάρ στην οποία αγωνίστηκα εγώ. Είναι άλλη ομάδα, κυρίως γιατί δεν έχει την επιθετική γραμμή που είχε παλαιότερα. Με όλο τον σεβασμό δεν μου προκαλεί κανέναν απόλύτως φόβο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ