ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Εποχή» Πανταζή στην ποδηλασία

Ο 34χρονος βετεράνος αθλητής θα είναι ο επικεφαλής του τμήματος ποδηλασίας του συλλόγου.

«Εποχή» Πανταζή στην ποδηλασία

Ο Κώνσταντίνος Πανταζής είναι από σήμερα ο νέος προπονητής του τμήματος ποδηλασίας του Παναθηναϊκού, ο οποίος προσθέτει στις τάξεις του έναν βετεράνο αθλητή με πλούσιο βιογραφικό διακρίσεων και πολυετή εμπειρία στο χώρο της προπονητικής.

Ο 34χρονος είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με ειδίκευση στην άσκηση, την ευρωστία και την υγεία, ενώ τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια εργάζεται σε συλλόγους ως επικεφαλής προπονητής, έχοντας στο «παλμαρέ» του πλήθος διακρίσεων όπως οι 8 καταρρίψεις πανελληνίων ρεκόρ, η πρωτιά στο Βαλκανικό πρωτάθλημα αλλά και η 3η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας στη Μόσχα το 2011.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.