ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Λιέγη

Η Σταντάρ προειδοποιεί τους οπαδούς της

Η διοίκηση της Σταντάρ Λιέγης σε ανακοίνωση που εξέδωσε, παρακάλεσε τους οπαδούς της να μην παρεκτραπούν και να έχουν κόσμια συμπεριφορά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η Σταντάρ προειδοποιεί τους οπαδούς της

Η δυσμενής θέση στην οποία έχει περιέλθει η Σταντάρ Λιέγης λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών της στο παιχνίδι με τον Άγιαξ, ανάγκασε την διοίκηση της βελγικής ομάδας να εκδώσει ανακοίνωση εφιστώντας την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ώστε να μην επαναληφθούν τα ίδια.

Οι Βέλγοι δεν διακρίνονται για την ήρεμη συμπεριφορά τους, έχοντας αναγκάσει τη διοίκηση να πληρώσει στον Άγιαξ ένα ποσό κοντά στα 100.000 ευρώ για τις ζημιές που προκάλεσαν οι οπαδοί στο γήπεδο του «Αίαντα» την ημέρα της αναμέτρησης.

Υπό το φόβο της επανάληψης, ο σύλλογος προέτρεψε το κοινό να τηρήσει κόσμια στάση την Πέμπτη κόντρα στο «τριφύλλι» υπενθυμίζοντας μάλιστα πως λόγω των πρόσφατων γεγονότων, έχει μπει στο «μάτι» της UEFA, ευρισκόμενος υπό επιτήρηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ