ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Στραματσόνι: «Πρέπει να γυρίσουμε με βαθμούς»

Ο Αντρέα Στραματσόνι τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως ο Παναθηναϊκός οφείλει να μην φύγει ηττημένος από τη Λιέγη ώστε να μείνει στο… κόλπο της πρόκρισης. «Πρέπει να αντιδράσουμε και ξέρουμε τον τρόπο»

Στραματσόνι: «Πρέπει να γυρίσουμε με βαθμούς»

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: Για το αυριανό παιχνίδι: «Ξέρουμε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι. Είμαι σίγουρος πως σε αυτά τα δύο παιχνίδια θα μάθουμε το μέλλον μας στη διοργάνωση. Είναι φυσικά πολύ σημαντικό να πάρουμε βαθμούς αύριο και να περιμένουμε το ματς της Λεωφόρου».

Για την αντίδραση μετά την ήττα από την Ξάνθη: «Εγώ πρώτος και μετά οι παίκτες θέλουμε να αντιδράσουμε. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο παιχνίδι, η Σταντάρ παίζει καλό ποδόσφαιρο στην έδρα της, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια καλή εμφάνιση. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Την Κυριακή χάσαμε μια καλή ευκαιρία να παραμείνουμε στην κορυφή, είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μου θα αντιδράσει αύριο, εννοώ μια καλη εμφάνιση απ’ όλους και είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτό το ματς, πίσω η Ξάνθη, η σεζόν είναι μεγάλη. Οι παίκτες κατάλαβαν τι δεν πήγε καλά την Κυριακή»

Για το παιχνίδι της Σταντάρ: «Ξέρουμε πως παίζουν επιθετικά. Με δύο επιθετικούς και δύο ακραίους. Ισως να μην έχουν βρει ακόμα ισορροπία, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν. Εμείς εναντίον του Αγιαξ και της Θέλτα είχαμε δύο καλές εμφανίσεις, αλλά κανένα βαθμό. Το να τους δυσκολέψουμε σημαίνει πως πρέπει να γυρίσουμε με βαθμούς στην Αθήνα. Περιμένω και από τις δύο ομάδες να παίξουν για τη νίκη και ξέρουμε ότι στην έδρα τους βγάζουν επιπλέον ενέργεια, λόγω του κόσμου, όμως ο Παναθηναϊκός έχει διεθνείς παίκτες, ξέρουμε τι θα κάνουμε. Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι»

Για το αν θα τον βολέψει η ισοπαλία: «Θα προσπαθήσουμε φυσικά να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι 4 βαθμοί σε δύο αγώνες είναι καλοί, γιατί η Θέλτα έρχεται στη Λεωφόρο. Πιστεύω ότι με 4 πόντους σε 2 αγώνες θα έχουμε ζωντανές ελπίδες να προκριθούμε».

Για τον Εμποκού: «Ο Εμποκού ήρθε τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, μπήκε λίγο αργά με την Κιέβο ήταν εκτός τους προηγούμενους μήνες. Είμαι σίγουρος ότι από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν θα δώσει αυτά που θέλουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ