ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΜΕ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΉ

Δεν προπονήθηκε αλλά θα παίξει ο Μπεργκ

Οι Μάρκους Μπεργκ και Γιώργος Κουτρουμπής δεν κατάφεραν να δώσουν «το παρών» στη σημερινή τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού, πριν την αυριανή αναμέτρηση με την Σταντάρ Λιέγης.

Δεν προπονήθηκε αλλά θα παίξει ο Μπεργκ

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν σήμερα στο γήπεδο της Σταντάρ Λιέγης, πριν την αυριανή αναμέτρηση με την βελγική ομάδα. Ο Αντρέα Στραματσόνι είδε τους Γιώργο Κουτρουμπή και Μάρκους Μπεργκ να μην καταφέρνουν να δώσουν το «παρών» στη τελευταία αυτή προπόνηση.

Ο πρώτος ταλαιπωρείτε από γαστρεντερίτιδα αλλά υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να παίξει στην αυριανή αναμέτρηση. Από την άλλη ο Μάρκους Μπεργκ ταλαιπωρείται από ίωση αλλά θα δώσει κανονικά «το παρών» αύριο.

Την ίδια στιγμή κανονικά προπονήθηκαν οι Σάμπα και Ιβανόφ, με τον Αντρέα Στραματσόνι να υπολογίζει κανονικά και τους δύο, για την αυριανή αναμέτρηση. Η τελευταία αυτή προπόνηση δεν είχε ιδιαίτερη ένταση, μιας και οι παίκτες πρέπει να είναι «φρέσκοι» γι’ αύριο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ