ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόβορας: «Να ελέγξουμε τα ριμπάουντ»

Οι δηλώσεις του υπηρεσιακού προπονητή του Παναθηναϊκού Superfoods στην ιστοσελίδα της Euroleague για την επικείμενη αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Βόβορας: «Να ελέγξουμε τα ριμπάουντ»

Ο έλεγχος των ριμπάουντ και του ρυθμού είναι -κατά τον υπηρεσιακό προπονητή των «πρασίνων»- Γιώργο Βόβορα, τα «κλειδιά» ώστε ο Παναθηναϊκός Superfoods να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στο παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία (21/10, 20:00) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του υπηρεσιακού προπονητή του «τριφυλλιού» στην ιστοσελίδα της Euroleague:

«Αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης σε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς. Ο έλεγχος των ριμπάουντ και του ρυθμού είναι τα στοιχεία τα οποία θα πρέπει να προσέξουμε. Η ομάδα έχει από μια πολύ κακή εμφάνιση και θα πρέπει να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.