ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ψηλά ο Μαγκλάρας στην ανάβαση Κανδυλίου!

Την περασμένη Κυριακή, 16 Οκτωβρίου, διοργανώθηκε με επιτυχία από το τμήμα ποδηλασίας της Α.Ε.Κ. διασυλλογικός αγώνας δρόμου ατομικής χρονομέτρησης στη Μάνδρα Αττικής και πιο συγκεκριμένα στην τοποθεσία «Μελετάκι» με τίτλο «1η ανάβαση Κανδυλίου Φώτης Μουστάκης».

Ψηλά ο Μαγκλάρας στην ανάβαση Κανδυλίου!

Βροντερό «παρών» έδωσε και ο Παναθηναϊκός Α. Ο. με συνολικά έξι ποδηλάτες.

Ο αγώνας εξελίχθηκε σε ένα πολύ δυνατό τεστ εν όψει των κλασικών αναβάσεων του Υμηττού και τις Πάρνηθας, με τους οποίους κλείνει η φετινή αγωνιστική χρονιά, και κύριο χαρακτηριστικό του ήταν οι πολύ μεγάλες ανηφορικές κλίσεις, που σε συγκεκριμένα σημεία της διαδρομής άγγιζαν και το 20%!

Στην κατηγορία ανδρών, σε ένα τερέν που του ταιριάζει ξεχώρισε και πάλι ο Λουκάς Μαγκλάρας τερματίζοντας στην 5η θέση με χρόνο 22,35’, ο οποίος επαλήθευσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ακολούθησαν οι Μπρούλης Αλέξης (24,45’), Κρίππελ Ματτίας (26,31’), Σκρέκης Λουκάς (26,38’) και Καρατζένης Μιχάλης (26,53’), οι οποίοι κατέλαβαν την 21η, 27η, 28η και 30ηθέση αντίστοιχα.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην κατηγορία μάστερ Β’ ο Καφρίτσας Χρήστος τερμάτισε 12ος με χρόνο 27,44’.

Η ομάδα ανανεώνει το ραντεβού της με την αγωνιστική δράση την προσεχή Κυριακή, 23/10, με το «7ο Hill Time Trial Σπύρος Παπαγιάννης» που εκκινεί στις 10.30 π.μ. στον Υμηττό και πιο συγκεκριμένα στην προέκταση της λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως της Καισαριανής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...