ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Λιέγη

Διπλό «χτύπημα» μετά από 3.5 χρόνια!

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο είχε να σκοράρει δύο γκολ σε ένα παιχνίδι από το 2013, όταν και αγωνιζόταν στην Ιταλία με τη φανέλα της Κάλιαρι.

Διπλό «χτύπημα» μετά από 3.5 χρόνια!

Ημέρα εξιλέωσης ήταν η σημερινή για τον Κολομβιανό σταρ των «πρασίνων», Βίκτορ Ιμπάρμπο, ο οποίος βρήκε δίχτυα δύο φορές στο παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης, μια επίδοση που αγνοούσε για 3.5 περίπου χρόνια!

Την τελευταία φορά που ο Ιμπάρμπο σκόραρε πάνω από μια φορά σε παιχνίδι, το ημερολόγιο έγραφε 30 Μαρτίου 2013, με τον βιρτουόζο επιθετικό να σημειώνει χατ-τρικ με τη φανέλα της Κάλιαρι κόντρα στη Σαμπντόρια (3-1). Έκτοτε, χρειάστηκε να περάσουν 1300 ημέρες ώστε να δει το όνομά του πάνω από μια φορά στον πίνακα των σκόρερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE