ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Λιέγη

Θλάση οι Ζέκα – Σάμπα, τράβηγμα ο Λεντέσμα

Ασχημα τα μαντάτα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Θλάση οι Ζέκα - Σάμπα, τράβηγμα ο Λεντέσμα

Οι πράσινοι, όχι μόνο είδαν τον διαιτητή να τους στερεί τη νίκη στη Λιέγη, αλλά χάνουν και τρεις ποδοσφαιριστές, πολύτιμους για τη συνέχεια.

Ο Ζέκα υπέστη θλάση βαριάς μορφής στον δικέφαλο, κάτι που σημαίνει ότι μένει εκτός για μεγάλο διάστημα, τουλάχιστον για 4 εβδομάδες.

Ο Σάμπα έχει υποστεί κι αυτός θλάση στον δικέφαλο. Οσο για τον Λεντέσμα έχει ένα τράβηγμα.  Αυτές είναι οι αρχικές εκτιμήσεις από το ιατρικό τιμ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ