ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σταντάρ Λιέγης-Παναθηναϊκός (20:00, Panathinaikos24radio, Panathinaikos24.gr, OTE Sport 4)

Να μείνει… ζωντανός στη «μάχη» της πρόκρισης

Την ευρωπαϊκή του συνέχεια «παίζει» απόψε ο Παναθηναϊκός, που ψάχνει τη νίκη απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης, ώστε να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Να μείνει… ζωντανός στη «μάχη» της πρόκρισης

Οι δύο ήττες από Άγιαξ και Θέλτα, έχουν φέρει το «τριφύλλι» στην τελευταία θέση του ομίλου χωρίς βαθμό και η νίκη απόψε το βράδυ στην έδρα της Σταντάρ Λιέγης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Europa League, μοιάζει με μονόδρομο.

Ζητούμενο όπως τόνισε και ο Αντρέα Στραματσόνι είναι οι τρεις βαθμοί και οι «πράσινοι» χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής, είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα, ώστε να «αποδράσουν» με το διπλό από την έδρα των Βέλγων.

Ο Ιταλός τεχνικός θα επιλέξει το 3-5-2, με τον Στιλ κάτω από τα δοκάρια και τους Μολέδο, Κουτρουμπή και Σάμπα στο κέντρο της άμυνας. Ως μπακ-χαφ θα αγωνιστούν οι Κουλιμπαλί και Χουλτ, ενώ στη μεσαία γραμμή θα βρίσκεται ο Λεντέσμα, μαζί με τους Ζέκα και Βιγιαφάνιες ως εσωτερικούς μέσους.

Στην επίθεση θα βρεθεί φυσικά ο Μάρκους Μπεργκ και λίγο πιο πίσω ένας εκ των Ιμπάρμπο-Εμποκού, στο μοναδικό ερωτηματικό για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο αποψινό παιχνίδι.

Από την άλλη μεριά, οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με σύστημα 4-2-3-1 και στο βασικό σχήμα θα βρεθούν οι: Ζιλέ, Αντράντε, Λαΐφη, Σολτζ, Φαΐ, Ενόχ, Τρεμπέλ, Εντμίλσον, Ντοσεβί, Μπελφοντίλ και Σα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ