ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Λιέγη

Πρασινίζει η Λιέγη

Έντονο το πράσινο χρώμα στη Λιέγη λίγες ώρες πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Σταντάρ.

Πρασινίζει η Λιέγη

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού, από την Ελλάδα, αλλά και από τις γύρω χώρες, έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στην Λιέγη, καθώς από το πρωί της Πέμπτης σε όλους τους δρόμους το πράσινο χρώμα ξεχωρίζει.

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» ανυπομονεί για ακόμα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας, αφού θυμίζουμε πως στις κερκίδες του γηπέδου αναμένεται να βρεθούν περίπου 800 φίλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι με τη φωνή τους θα βοηθήσουν την ομάδα ώστε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE