ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Λιέγη

Χάνει τον Ζέκα στη ρεβάνς της Λεωφόρου

Συμπλήρωσε τις τρεις κίτρινες λίγο πριν την ανάπαυλα της αναμέτρησης του Βελγίου.

Χάνει τον Ζέκα στη ρεβάνς της Λεωφόρου

Τις υπηρεσίες του αρχηγού του, Κάρλος Ζέκα, θα στερηθεί ο Παναθηναϊκός στην επόμενη συνάντησή του με τη Σταντάρ Λιέγης στην Αθήνα (3/11). Η κίτρινη κάρτα που είδε ο Πορτογάλος μέσος στο παιχνίδι του Βελγίου (λόγω διαμαρτυριών) από τον διαιτητή Στεφάνσκι λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν και η… φαρμακερή για εκείνον καθώς συμπλήρωσε τις τρεις σε ισάριθμα παιχνίδια για το Europa League και αυτομάτως χάνει το παιχνίδι της Λεωφόρου.

Εκτός του Ζέκα, από το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας θα απουσιάσει και ο Μουμπάρακ Γουακάσο, ο οποίος θα εκτίσει τότε την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, λόγω αποβολής στην πρεμιέρα των ομίλων κόντρα στον Άγιαξ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE