ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός (21/10, 20:00 NS2, LIVE Panathinaikos24.gr)

Ώρα Μόσχας!

Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό Superfoods απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη.

Ώρα Μόσχας!

«Έτοιμοι για πόλεμο» δηλώνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods (δια στόματος Ντεμέτρις Νίκολς), οι οποίοι έχουν να βγάλουν εις πέρας μια αρκετά δύσκολη αποστολή το αποψινό βράδυ, αντιμετωπίζοντας την πανίσχυρη και εν δυνάμει πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague.

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις που ακολούθησαν της ήττας στο ΣΕΦ, οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να δείξουν πως διαθέτουν «σφυγμό». Σύμφωνα με τον Γιώργο Βόβορα, ο οποίος κλήθηκε να καθίσει στον πάγκο της ομάδας για το συγκεκριμένο παιχνίδι, «ο έλεγχος των ριμπάουντ και του ρυθμού είναι τα στοιχεία τα οποία θα πρέπει να προσέξουμε. Η ομάδα έχει από μια πολύ κακή εμφάνιση και θα πρέπει να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας»

Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Ρωσίας χωρίς να αντιμετωπίσουν προβλήματα της τελευταίας στιγμής όσον αφορά το ρόστερ και στοχεύουν στην καλύτερη δυνατή εμφάνιση απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων πως το αποψινό ματς έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα για εκείνον.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.764 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Μπέντζαμιν Χιμένεθ (Ισπανία) και Πιοτρ Παστούσιακ (Πολωνία).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.