ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Κάντο όπως το 2008! (vids)

Μετά την ισοπαλία στο Βέλγιο, οι πιθανότητες πρόκρισης του Παναθηναϊκού μειώνονται κατά πολύ. Ωστόσο οι «πράσινοι» έχουν καταφέρει στο παρελθόν να φέρουν «τούμπα» μια παρόμοια κατάσταση.

Κάντο όπως το 2008! (vids)

Ο Παναθηναϊκός κρατούσε στη Λιέγη την τύχη στα χέρια του κόντρα στη Σταντάρ, χάρη στα δύο γκολ του Ιμπάρμπο αλλά ένα πέναλτι-φάντασμα στο τέλος του πρώτου μέρος και η «μαχαιριά» του Μπελφοντίλ στο τελευταίο δεκάλεπτο έφεραν την ισοπαλία (2-2). Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι πιθανότητες πρόκρισης για την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι στην επόμενη φάση του Europa League ελαχιστοποιούνται αισθητά, ωστόσο η ιστορία έχει δείξει πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να ανατρέψει όλη αυτή την εις βάρος του κατάσταση.

Οι «πράσινοι» είχαν βρεθεί σε παρόμοια θέση τη σεζόν 2008/09 στους ομίλους του Champions League. Τότε, η ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε είχε καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, γνωρίζοντας ήττες από Ίντερ (0-2 εντός) και Ανόρθωση (3-1 εκτός), ενώ έπειτα, το γκολ του Ούγκο Αλμέιδα έδωσε το βαθμό στη Βέρντερ (2-2) στην αναμέτρηση της Αθήνας.

Ωστόσο στη συνέχεια όλα πήραν εντελώς διαφορετική τροπή. Ο Παναθηναϊκός που είχε ελάχιστες ελπίδες ακόμα και για την κατάληψη της τρίτης θέσης που οδηγούσε στο Europa League κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση επιτυγχάνοντας μάλιστα το απόλυτο νικών (3/3). Πρώτο «θύμα» ήταν η Βέρντερ στη Βρέμη (3-0), στη συνέχεια ακολούθησε το μεγάλο «διπλό» (0-1) απέναντι στην Ίντερ του Μουρίνιο, με την πρόκριση να «σφραγίζεται» απέναντι στην Ανόρθωση χάρη στον Γιώργο Καραγκούνη (1-0).

Αναμφίβολα, το συγκεκριμένο εγχείρημα είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας, όμως ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πως μπορεί να αλλάξει την κατάσταση, γιατί το έχει ξανακάνει!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...