ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πασκουάλ: «Final 4 και πρωτάθλημα»

Ξεκάθαρος σε ό, τι αφορά τους στόχους του με τον Παναθηναϊκό είναι ο Τσάβι Πασκουάλ, όπως δήλωσε στους συμπατριώτες του.

Πασκουάλ: «Final 4 και πρωτάθλημα»

Ο Τσάβι Πασκουάλ σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό RAC1 της Βαρκελώνης, είπε:

«Πέρασαν μήνες και ήθελα να γυρίσω στα παρκέ. Όλα πήγαν καλά. Είμαι πλέον στην Αθήνα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ιστορική ομάδα που τα τελευταία χρόνια δεν είναι στο επίπεδο άλλων ετών, αλλά σίγουρα είναι μεγάλος σύλλογος. Μια ομάδα που θέλει να παίξει καλό μπάσκετ και να κερδίζει. Μία ομάδα που θέλει να πάρει πίσω τον τίτλο από τον Ολυμπιακό και να πάει στο Final 4.

Κατάλαβα τη δύναμη της με το… καλημέρα από τον κόσμο στο αεροδρόμιο που με χαιρέτησε. Έχει μεγάλη ιστορία εδώ αυτή η ομάδα. Τώρα πρέπει να αρχίσουμε προπονήσεις και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Είναι καλή ομάδα. Ξέρω τους παίκτες. Θα μας λείψει ο Τζέιμς που αλλάζει τα πράγματα στη θέση «1». Σιγά σιγά όμως πρέπει να φτάσουμε εκεί που πρέπει και ο Παναθηναϊκός να ξαναγίνει νικητής».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 195.491 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για το πώς θα αισθανθεί όταν επιστρέψει ως αντίπαλος της Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», τόνισε: «Πριν την Μπαρτσελόνα και την επιστροφή μου, προηγούνται άλλα μεγάλα παιχνίδια. Ας κάνουμε υπομονή λοιπόν για αυτή. Δεν το σκέφτομαι ακόμη. Τώρα έφτασα, έχω άλλα πράγματα πιο σημαντικά στο μυαλό μου. Με περιμένει πολλή δουλειά και θέλω να δουλέψω καλά για να πετύχω. Η Μπαρτσελόνα αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου, αλλά τώρα είμαι προπονητής του Παναθηναϊκού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.