ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Τσάβι, σου άρεσε;

Ο Παναθηναϊκός άρεσε στον κόσμο του, «έβγαλε αυτοματισμούς, έπαιξε ωραίο μπάσκετ, με τους παίκτες να… συστήνονται στον Τσάβι Πασκουάλ, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γράφει ο Γιάννης Μιχαλάκης.

Τσάβι, σου άρεσε;

Θα συμφωνήσουμε πως ο αντίπαλος δε θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστικός. Αλλά έχοντας δει την ομάδα και με τον Προμηθέα, αλλά και με τον ΠΑΟΚ, δεν πάθαμε και πλάκα με την απόδοσή της. Στα δύο τελευταία παιχνίδια όμως, η εικόνα άλλαξε άρδην.

Θέλετε ο εγωισμός, θέλετε η αντίδραση; Ότι και αν ισχύει, αυτή η ομάδα (και σε Μόσχα και σήμερα) και αυτοματισμούς βγάζει και ηγέτες… έχει και όμορφο μπάσκετ μπορεί να παίξει. Οι «πράσινοι» υπό το βλέμμα του Τσάβι Πασκουάλ, έδειξαν ένα πρόσωπο, τελείως διαφορετικό από αυτό που βλέπαμε μέχρι την προηγούμενη Δευτέρα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ είδε μια ομάδα που τελικά δε… θέλει αναδόμηση, αλλά πινελιές, είτε αυτές είναι μεταγραφές, είτε αλλαγή… φιλοσοφίας όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά σε κάθε περίπτωση αντιλήφθηκε πως έχει στα χέρια του ένα πολύ καλό υλικό, το οποίο χρειάζεται ανάλογη μεταχείριση και ενδεχομένως και κάποια ενίσχυση.

Όσο έχω εσένα Κώστα Σλούκα, δεν φοβάμαι κανέναν
Όσο έχω εσένα Κώστα Σλούκα, δεν φοβάμαι κανέναν 950 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι παίκτες έβγαλαν αντίδραση-όπως συνομολόγησαν Βόβορας και Φώτσης-έπαιξαν σα να ήθελαν να… δείξουν κάτι στο νέο τους προπονητή, ο οποίος θα πιάσει δουλειά από αύριο.

Ο καταλανός μάλλον… χαμογελαστός έφυγε από το κλειστό (αν έβλεπε το ματς στο ΣΕΦ, ενδεχομένως να είχε… τρελαθεί), είδε ωραίο μπάσκετ, «μελέτησε» τους παίκτες του και πιο διαβασμένος πλέον, θα προσπαθήσει να «περάσει» τη φιλοσοφία του σε αυτούς.

ΥΓ.1: Ο Γιώργος Βόβορας «τίμησε» ξανά με τις δηλώσεις του τον συνεργάτη του, Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος του άνοιξε το δρόμο προκειμένου να δουλέψει σε μια ομάδα, όπως τον Παναθηναϊκό. Μπράβο του γι΄αυτό.

ΥΓ.2: Μπάμπεργκ και Ερυθρός Αστέρας. Δύο ματς με χαρακτήρα τελικού. Για να δούμε τι προλαβαίνει να αλλάξει ο Πασκουάλ, στο ομολογουμένως, μικρό διάστημα που έχει για αυτά τα δύο παιχνίδια.

ΥΓ.3: Αυτή η ομάδα να ξέχασε το μπάσκετ, αποκλείεται. Η εικόνα των δυο τελευταίων αγώνων αυτό αποδεικνύει.

ΥΓ.4: Ο αλτρουιστής Γιάννης Μπουρούσης. Ενώ ο κόσμος πίεζε για την «κατοστάρα», εκείνος σε ελεύθερο τρίποντο, προτίμησε να παίξει με τον Λούντζη, σε μια χαρακτηριστκή φάση, «χαρίζοντας» στο μικρό δύο πόντους, χειροκρότημα και… εμπειρία. Αυτό είναι ηγετικό χαρακτηριστικό.

ΥΓ.5: Απολαυστικός Ντίνος Καλαμπάκος. Ο προπονητής του Κόροιβου, εκτός από εξαιρετικός κόουτς, είναι και απίστευτος άνθρωπος. Όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ ξέρουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...