ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Κρατάμε τη νίκη, μπορούμε και καλύτερα»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης, ανέφερε πως η ομάδα του ήταν νευρική, λόγω… πρεμιέρας, ενώ αποκάλυψε πως μετά το ματς με τον Άρη, η Ρόγκα θα επιστρέψει.

«Κρατάμε τη νίκη, μπορούμε και καλύτερα»

Ο τεχνικός των «φίνων κοριτσιών», Δημήτρης Καζάζης, δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά από τη νίκη, ενώ τόνισε πως η ομάδα όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερη.

Όσα είπε ο Δημήτρης Καζάζης:

«Η πρεμιέρα έχει πάντα άγχος και σήμερα ήμασταν αρκετά νευρικοί. Κρατάμε τη νίκη, αλλά μπορούμε καλύτερα. Είμαστε νέα ομάδα, είναι φυσιολογικό και μέσα από την καθημερινή δουλειά θέλουμε να βελτιωνόμαστε. Η Θέτις ρίσκαρε πάρα πολύ στο σερβίς αφού έτσι μπορούσε να διεκδικήσει κάτι και γι’ αυτό μας πήρε δέκα άσους. Η Ρόγκα καλώς εχόντων των πραγμάτων μετά το ματς με τον Άρη θα είναι κοντά μας και με την επιστροφή της θα είμαστε ακόμη καλύτεροι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...