Οι διακοπές στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ (τέσσερις στο σύνολο), θα έπρεπε να επισύρουν την οριστική του διακοπή, αλλά είπαμε, αυτά ισχύουν για τους άλλους, όχι για το σύνδεσμο φίλων Πειραιά.

Πολλοί δε, θα αναρωτηθούν, αν πρέπει να τιμωρηθεί η έδρα του Ολυμπιακού-το επόμενο εντός είναι με τον Παναθηναϊκό-μετά από τις τόσες διακοπές του αποψινού ντέρμπι. Θα σας πω εγώ φίλοι μου. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί αυτό.

Γιατί; Γιατί ως δια μαγείας ο διαιτητής δε θα καταγράψει τίποτα στο φύλο αγώνα, γιατί ο παρατηρητής δε θα είδε κάτι μεμπτό σε όλο αυτό, γιατί, γιατί, γιατί… το αιώνιο γιατί γίνονται όλα υπέρ του ενός και κατά των άλλων.

Ας μην κρυβόμαστε. Τίποτα δεν έχει αλλάξει ακόμα. Απολύτως τίποτα. Όσοι περίμεναν κάτι διαφορετικό, πλανώνται πλάνην οικτρά… Για τις κόκκινες και το off side θα μιλήσουν οι «ουδέτεροι»… όπως πάντα.

ΥΓ.: Από τον ΠΑΟΚ λένε πως ο Αρετόπουλος τους είπε πως αν ξαναγίνει διακοπή, θα το… τελειώσει οριστικά. Η συζήτηση αυτή, έγινε στην τρίτη διακοπή. Ε, η μία δώρο…

Ενότητες