ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

Κέι Σι Ρίβερς: «Μπασκετική ιδιοφυΐα ο Πασκουάλ»

Ο Κέι Σι Ρίβερς μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τον νέο προπονητή της ομάδας Τσάβι Πασκουάλ, το τι μπορεί να προσφέρει ο Καταλανός κόουτς στο «τριφύλλι» αλλά και για το δύσκολο πρόγραμμα του Παναθηναϊκού Superfoods.

Κέι Σι Ρίβερς: «Μπασκετική ιδιοφυΐα ο Πασκουάλ»

Ο Αμερικανός με τους 19 πόντους που σημείωσε, ήταν ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών για τους «πράσινους», στην εύκολη νίκη κόντρα στον Κόροιβο με 96-65 στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Basket League.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Είχες το καλύτερο σου παιχνίδι έως τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα στη σεζόν, που το οφείλεις;

«Ήμουν αρκετά εύστοχος στην Μόσχα και αυτό συνεχίστηκε και σήμερα στο ματς με τον Κόροιβο. Έχουμε έναν πολύ καλό κόουτς, μια πολύ καλή ομάδα με καλούς σουτέρ και πρέπει να «χτίσω» και να διατηρήσω αυτή την απόδοση και στα επόμενα παιχνίδια.»

Η ομάδα έχει πλέον νέο προπονητή, έναν γνώριμό σου από το πέρασμά σου από το Ισπανικό πρωτάθλημα τι γνώμη έχεις για τον Τσάβι Πασκουάλ;

«Ο Τσάβι είναι ένας σπουδαίος προπονητής, μια μπασκετική ιδιοφυΐα. Τον γνωρίζω δύο χρόνια από το ισπανικό πρωτάθλημα και οτιδήποτε κάνει και έχει πολλές ικανότητες για να μας υποστηρίξει. Έχουμε μια αθλητική ομάδα με καλούς σουτέρ, υπάρχει βάθος στον πάγκο και πιστεύω πως θα είναι ένας καλός συνδυασμός για εμάς και για εκείνον. Θα μας βοηθήσει πολύ το να μας υποδείξει τι του αρέσει στο παιχνίδι μας και τι όχι έτσι ώστε να «χτίσουμε» ψυχολογία για τους επόμενους αγώνες.»

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 41.021 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τι είναι αυτό που πιστεύεις ότι θα προσφέρει ο νέος προπονητής στην ομάδα;

«Έχει κατακτήσει  τίτλους Ευρωλίγκας, ξέρει πως να διαχειριστεί ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως εμείς και θα προσπαθήσει να μας διδάξει το σύστημα παιχνιδιού που θέλει από εμάς να μας κάνει ένα σύνολο έτσι ώστε να μας φτάσει ως την κορυφή.»

Έχετε μια δύσκολη εβδομάδα μπροστά σας με δύο ματς Ευρωλίγκας την Τετάρτη και την Παρασκευή αντίστοιχα.

«Είναι δύσκολο το πρόγραμμα, αλλά αυτό ισχύει και για όλες τις ομάδες. Πρέπει να προετοιμαστούμε τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά γι’ αυτά τα παιχνίδια. Αυτή είναι η αρχή της σεζόν, όπου θα αγωνιζόμαστε δύο φορές την εβδομάδα και πρέπει να το συνηθίσουμε. Με την υποστήριξη του κόσμου μας στα εντός έδρας παιχνίδια, θα μας ωθεί στο να παίρνουμε νίκες.»

Πόσο σημαντικός παράγοντας θα είναι η κούραση σε αυτά τα παιχνίδια;

«Η κούραση πάντα θα είναι ένας βασικός παράγοντας για την απόδοσή μας αλλά όταν προσπαθούμε να παίξουμε ένα πρόγραμμα όπως το ΝΒΑ, που έχουν τέσσερις αγώνες σε πέντε ημέρες είναι λίγο διαφορετικό στην δική μας περίπτωση που θα παίζουμε μέρα παρά μέρα. Εμείς θα πρέπει να βρούμε ένα τρόπο ώστε να ξεκουραζόμαστε και να είμαστε πνευματικά προετοιμασμένοι για να μπαίνουμε στο κάθε παιχνίδι. Αν καταφέρουμε να είμαστε πνευματικά έτοιμοι για το κάθε παιχνίδι τότε πιστεύω ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα στο παρκέ.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...