ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι»!

Ο Μάρκους Μπεργκ σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν γίνεται να συνεχίσει να δείχνει αυτό το πρόσωπο ο Παναθηναϊκός.

Μπεργκ: «Δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι»!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σουηδός φορ στην κάμερα του Novasports:

Για το ματς με την Βέροια και την νέα απώλεια του Παναθηναϊκού

«Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν είχαμε την κατάλληλη ποιότητα να σκοράρουμε. Στην επανάληψη δεν ήταν ο Παναθηναϊκός που ξέρουμε, παίξαμε πολύ άσχημα. Δεν ήμασταν Παναθηναϊκός. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν διαφορετικά, όμως αυτό συμβαίνει όταν χάνεις ευκαιρίες και δεν κλειδώνεις την νίκη». 

Για το αν ο τίτλος θα κριθεί από τα λεγόμενα μικρά παιχνίδι

«Το έχουμε συζητήσει μέσα στα αποδυτήρια, ότι με τις μικρές ομάδες που κλείνονται πίσω και παίζουν αμυντικά με εμάς, πρέπει να δίνουμε περισσότερα και να παίρνουμε νίκες. Οφείλουμε να σκοτώνουμε τέτοια παιχνίδια και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί να χάνουμε βαθμούς έτσι με αυτό τον τρόπο.». 

Μάγκνουσον: «Αυτό είναι κακή δημοσιογραφία»
Μάγκνουσον: «Αυτό είναι κακή δημοσιογραφία» 7.422 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τον εαυτό του και τις συνεργασίες με τους άλλους επιθετικούς (Ιμπάρμπο, Λέτο).

«Είναι καλά, αλλά πάντα μπορείς να κάνεις τα πράγματα καλύτερα. Πάντα υπάρχει το καλύτερο. Για παράδειγμα είδαμε δύο διαφορετικά πράγματα ανά ημίχρονο στην Βέροια. Έγιναν πολλές συνεργασίες, έφτανε η μπάλα μπροστά, κάναμε πολλές φάσεις, αλλά δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση και η μπάλα δεν έμπαινε μέσα». 

Για τα πολλά ματς που οι αντίπαλοι γυρίζουν στον Παναθηναϊκό κι αν χρειάζεται τακτική αλλαγή για να κλειδώνει αποτελέσματα:

«Είναι λογική αυτή η ερώτηση. Δεν είναι ένα το παιχνίδι που έγινε έτσι, αλλά πολλά παιχνίδια, περίπου 3-4 που λειτουργούμε έτσι. Πρέπει να το φτιάξουμε στο γήπεδο και να κάνουμε καλύτερα τα πράγματα γιατί δεν είναι αποδεκτό να χάνουμε βαθμούς έτσι. Πρέπει να το συζητήσουμε ως ομάδα και να το λύσουμε. Δεν αρκεί η συζήτηση πρέπει να βγούμε έξω στο γήπεδο και να το διορθώσουμε». 

loading...