ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συνέχεια στις νίκες για Παίδες και Εφήβους

Νικηφόρα τα περάσματα των Παίδων και των Εφήβων του βόλεϊ από το Κολλέγιο Αθηνών και Λαύριο αντίστοιχα.

Συνέχεια στις νίκες για Παίδες και Εφήβους

Δεν πτοήθηκαν από το γεγονός πως αγωνίστηκαν μακριά από την έδρα τους οι ομάδες Παίδων και Εφήβων του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ ανδρών, περνώντας θριαμβευτικά από το Κολλέγιο Αθηνών και το Λαύριο με το ίδιο σκορ (3-0)

Παίδες (3η αγωνιστική)

ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών- Παναθηναϊκός Α.Ο. 0-3

Τα σετ: 10-25, 19-25, 19-25

Παναθηναϊκός: Tο πρόγραμμα της εβδομάδας για τα τμήματα του Ερασιτέχνη
Παναθηναϊκός: Tο πρόγραμμα της εβδομάδας για τα τμήματα του Ερασιτέχνη 490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός Α.Ο. (Μαρκάκης): Κουτσομύτης, Ρουσόπουλος, Ζιόμεκ, Παλαιολόγος, Κεχαγιάς, Στραβέβσκι, Πολυχρονόπουλος, Τάτσης, Σερεμέτης

Έφηβοι (3η αγωνιστική)

ΑΣ Λαυρίου-Παναθηναϊκός ΑΟ 0-3

Τα σετ: 8-25, 14-25, 14-25

Παναθηναϊκός Α.Ο. (Μαρκάκης): Αυλωνίτης, Καραμπεσίνης Ι, Κουτσομύτης, Ρουσόπουλος, Παλαιολόγος, Κεχαγιάς, Πολυχρονόπουλος, Τάτσης, Χαραλάμπους, Καραμπεσίνης Γ.Α., Ζιόμεκ, Στρασέβσκι

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ