ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κοζέρ: «Χαίρομαι που θα ξαναδώ τον Μπουρούση»

Χαρούμενος που θα συναντήσει ξανά τον παλιό του συμπαίκτη στη Λαμποράλ, Γιάννη Μπουρούση, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο νυν παίκτης της Μπάμπεργκ, Γιαν Κοζέρ.

Κοζέρ: «Χαίρομαι που θα ξαναδώ τον Μπουρούση»

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μπάμπεργκ στη Γερμανία το βράδυ της Τετάρτης, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Euroleague, αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τον Φαμπιέν Κοζέρ για να συναντήσει ξανά τον Γιάννη Μπουρούση. Ο νυν παίκτης της γερμανικής ομάδας γνωρίζεται με τον σέντερ του Παναθηναϊκού από την κοινή περσινή τους θητεία στη Βιτόρια και τη Λαμποράλ Κούτσα, γεγονός που ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στα ΜΜΕ της πατρίδας του.

«Θα είναι κάτι ξεχωριστό που θα δω τον Γιάννη ξανά. Περάσαμε πολύ όμορφες στιγμές μαζί πέρσι. Ελπίζω να μην είναι στην καλύτερή του μέρα. Θα είναι μια δύσκολη εβδομάδα για μας, γιατί όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό και μετά με την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας έχεις μεγάλα ματς μπροστά σου. Πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε βράδυ όμως πως είμαστε μια από τις 16 καλύτερες ομάδες. Ελπίζω ο κόσμος να είναι δίπλα μας την Τετάρτη και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 29χρονος γκαρντ σε συνέντευξη που παραχώρησε εν αναμονή της αυριανής αναμέτρησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.