ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρομερή ατάκα Ραντούλιτσα για τον περσινό τελικό!

Ο άσος της Αρμάνι Μιλάνο πλέον, δεν έχει ξεχάσει τα περσινά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, αλλά και την …σχέση που είχε με τον Αργύρη Πεδουλάκη. Διαβάστε τι είπε!

Τρομερή ατάκα Ραντούλιτσα για τον περσινό τελικό!

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα δεν έχει… ξεπεράσει ακόμη το γεγονός πως δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους τελικούς της Α1 την περασμένη αγωνιστική περίοδο, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και για αυτό μετά την επιστροφή του στο ΣΕΦ το βράδυ της Τρίτης, ως αντίπαλος του Ολυμπιακού με την Αρμάνι, τόνισε πως γύρισε σε ένα γήπεδο, που δεν έπαιξε πέρυσι!

Διαβάστε περισσότερα εδώ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.