ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λεντέσμα: «Πρόκληση για μένα ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός, για τον Κριστιάν Λεντέσμα, αποτελεί μια νέα πρόκληση στην ποδοσφαιρική του καριέρα, με τον Αργεντινό να εκθειάζει τον Αντρέα Στραματσόνι.

Λεντέσμα: «Πρόκληση για μένα ο Παναθηναϊκός»

Ο Κριστιάν Λεντέσμα, μιλώντας σε ιταλικά ΜΜΕ, αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό, τον Στραματσόνι, αλλά και το αποτέλεσμα στη Λιέγη, με το ανύπαρκτο πέναλτι.

Ο Αργεντινός άσος, μίλησε στο «www.tuttomercatoweb.com», για την απόφαση του να έρθει στον Παναθηναϊκό, τον Αντρέα Στραματσόνι, εκθειάζοντας τη δουλειά που κάνει στην ομάδα, αλλά και την πορεία των «πράσινων», στο Europa League.

«Όλα πάνε καλά, προσπαθώ να προσαρμοστώ στην ομάδα και τη χώρα, που είναι πολύ όμορφη με ένα ήσυχο γενικά περιβάλλον. Ο προπονητής με ήθελε πολύ, όπως και η ομάδα, που παλεύει για τον τίτλο του πρωταθλητή και την πορεία στην Ευρώπη. Είναι για μενα μία πρόκληση όλο αυτό, να συμμετέχω σε μια ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία», είπε ο Λεντέσμα, αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό και τη μετακόμιση του στην Ελλάδα, το περασμένο καλοκαίρι.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.633 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ήταν πραγματικά ένα αστείο, αυτό που συνέβη την περασμένη Πέμπτη. Σφυρίχτηκε ένα πέναλτι εναντίον μας, πολύ… γενναιόδωρο. Ένα πέναλτι που δίνεται ανά… δέκα παιχνίδια. Πλέον δεν έχουμε εναλλακτική λύση. Πρέπει να τους κερδίσουμε όλους, αν θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση», είπε για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας στο Europa League.

Όσον αφορά τον Στραματσόνι, είπε:

«Νιώθω πολύ καλά συνεργαζόμενος μαζί του. Είναι ένας τεχνικός που δεν ήξερα πόσο «καθαρές» ιδέες έχει για το ποδόσφαιρο και πόσο καλά σε προετοιμάζει για ένα παιχνίδι. Δε μου έκανε έκπληξη που δούλεψε σε τόσο υψηλό επίπεδο (Ίντερ, Ουντινέζε). Κατάφερε και έπεισε παίκτες να έρθουν στον Παναθηναϊκό, με στοχευμένες κινήσεις, δείχνοντας πως γνωρίζει την αγορά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.