ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ρίβερς: «Μας ζητάει καινούργια πράγματα ο προπονητής»

Ο Κέι Σι Ρίβερς, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την Μπάμπεργκ, στάθηκε στο νέο του προπονητή και τι ζητάει από αυτούς.

Ρίβερς: «Μας ζητάει καινούργια πράγματα ο προπονητής»

Όσα είπε ο Κέι Σι Ρίβερς στην κάμερα της Nova:

«Ήταν ένα σκληρό ματς. Είχαμε καλό ρυθμό στο φινάλε και πιέσαμε πολύ για την ανατροπή. Ο κ. Πασκουάλ ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα από εμάς. Παλέψαμε για 40′ και δεν τα παρατήσαμε και στο τελευταίο δίλεπτο κάναμε σπουδαίο σερί.

Είναι λίγος ο καιρός που βρίσκεται στην ομάδα ο νέος προπονητής. Μας λέει να κινούμαστε πιο πολύ στην επίθεση. Αλλάζει το πως κινούμαστε στην επίθεση και ζητά να έχουμε περισσότερη συμμετοχή και μας ζητά να είμαστε πιο σκληροί στην άμυνα. Χρειάζεται χρόνος για να κάνουμε καλά όλα αυτά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.