Ποδόσφαιρο

Τα… άχαστα του Παναθηναϊκού (vid)

Τα… άχαστα του Παναθηναϊκού (vid)

Τέσσερις κλασικές χαμένες ευκαιρίες είχε -μεταξύ άλλων- ο Παναθηναϊκός στο 0-0 με τον Ηρακλή, με τους Ρινάλντι, Ιμπάρμπο και Κουτρουμπή να... βρίσκουν τον τρόπο για να αστοχήσουν από πολύ κοντινή απόσταση.

Ο Παναθηναϊκός είχε 17 τελικές προσπάθειες και 63% κατοχή μπάλας κόντρα στον Ηρακλή, όμως τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν αρκετό για ξεκολλήσει από το 0-0 στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη 2η φάση του Κυπέλλου. Οι τέσσερις κλασικές ευκαιρίες των «πρασίνων» μάλιστα ήταν από τις λεγόμενες… άχαστες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version