ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Μπέλος: «Νίκη μπροστά στον κόσμο μας»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παναχαϊκή την Κυριακή στην Κυψέλη (30/10, 18:00), για τη 2η αγωνιστική της Volley League, με τον Χρίστο Μπέλο να στέλνει μήνυμα νίκης!

Μπέλος: «Νίκη μπροστά στον κόσμο μας»

Ο διαγώνιος των «πράσινων», μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος, στάθηκε στην παρουσία του κόσμου και πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα.

Όσα είπε ο Χρίστος Μπέλος:

«Για ένα ακόμη παιχνίδι καλούμαστε να ξεπεράσουμε τα αγωνιστικά προβλήματα, αυτή τη φορά απέναντι σε μία έμπειρη και δυνατή αντίπαλο. Ωστόσο, μέσα από τις δυσκολίες «χτίζονται» οι ομάδες και μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη και μάλιστα στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας, που και στο Λουτράκι ήταν φανταστικός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.