Ποδόσφαιρο

Πρόβλημα με Λέτο!

Πρόβλημα με Λέτο!

Ο Σεμπάστιαν Λέτο, ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο δεξί πόδι, με την παρουσία του στη σημερινή αναμέτρηση να κρίνεται αμφίβολη. Ο Αργεντινός θα δοκιμάσει το πόδι κι αν δεν τα καταφέρει , θα πάρει την θέση του ο Ιμπάρμπο.

Ο Ιταλός προπονητής του Παναθηναϊκού είχε αποφασίσει σήμερα να ξεκινήσει τον Σεμπάστιαν Λέτο, ώστε να δώσει κάποιες ανάσες στον Βίκτορ Ιμπάρμπο. Ωστόσο μια ενόχληση στο δεξί πόδι του Αργεντινού καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του. Ο Λέτο θα δοκιμάσει το πόδι του κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης.

Αν τελικά δεν τα καταφέρει ο Βίκτορ Ιμπάρμπο αναμένεται να πάρει την θέση του δίπλα στον Μάρκους Μπεργκ. Αξίζει βέβαια να ξεκαθαρίσουμε ότι όλα θα κριθούν λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version