ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαραλαμπόπουλος: «Δείξαμε χαρακτήρα, να συνεχίσουμε έτσι»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, αναφέρθηκε στην αλλαγή της ψυχολογίας της ομάδας μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ τόνισε πως πρέπει να συνεχίσουν έτσι και στα ματς με Κύμη-Αναντολού Εφές.

Χαραλαμπόπουλος: «Δείξαμε χαρακτήρα, να συνεχίσουμε έτσι»

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του, στο site του ΕΣΑΚΕ, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος:

«Στην εβδομάδα που μεσολάβησε από την προηγούμενη επικοινωνία μας, η ομάδα κατάφερε να πάρει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Πρώτα, απ’ όλα κερδίσαμε τον Κόροιβο Αμαλιάδας για το πρωτάθλημα, παίζοντας παράλληλα και όμορφο μπάσκετ. Ακολούθησαν δύο πολύ δύσκολα και σημαντικά ματς για την Ευρωλίγκα με τη Μπάμπεργκ και τον Ερυθρό Αστέρα.

Σημειώσαμε σημαντικές νίκες με τον κ. Πασκουάλ στον πάγκο, οι οποίες μας βοήθησαν πολύ, τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά. Η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία αλλά κυρίως έδειξε χαρακτήρα και αντέδρασε σε μια δύσκολη περίοδο.

Προφανώς, όμως, αν δεν συνεχίσουμε ανάλογα δεν θα έχουν νόημα αυτές οι νίκες. Αρχής γενομένης από τον αγώνα κόντρα στην Κύμη και στη συνέχεια από εκείνον με την Αναντολού Εφές θα πρέπει να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο. Απέναντι στην Κύμη θέλουμε να συνδυάσουμε τη νίκη με όμορφο μπάσκετ προκειμένου να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 42.396 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με το ματς κόντρα στην Εφές θα έχουμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε από την Τρίτη. Πρόκειται για μια ιδιαιτέρως ποιοτική ομάδα, ωστόσο αν εμείς κάνουμε αυτά που μας ζητά ο προπονητής μας μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Τα ξαναλέμε την επόμενη εβδομάδα

Βασίλης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...