ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Είμαστε διπλά χαρούμενοι…»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε πως ο Παναθηναϊκός ήταν καλός απέναντι στην Παναχαϊκή, παρά τα πολλά προβλήματα και τις απουσίες, κάτι που κάνει διπλή… τη χαρά, ενώ έπλεξε το εγκώμιο τριών παικτών του.

Ανδρεόπουλος: «Είμαστε διπλά χαρούμενοι…»

Ο κόουτς του «τριφυλλιού», παρότι δεν το συνηθίζει, αναφέρθηκε προσωπικά στους Μπέλο, Μαρούλη και Δημητριάδη, εξαίροντας την μεγάλη τους προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Παναθηναϊκός είχε καλή απόδοση. Πήραμε τη νίκη ευκολότερα απ΄ ότι περιμέναμε. Είμαστε διπλά χαρούμενοι γιατί βγάλαμε σειρά τεσσάρων δύσκολων αγώνων χωρίς να είμαστε πλήρεις και με πολλές απουσίες. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές αλλά θέλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στον Χρίστο Μπέλο για την αγωνιστικότητα του και για τα όσα προσφέρει, στον Θωμά Δημητριάδη που μετά πολυετή απουσία λόγω τραυματισμών έχει επιστρέψει δυναμικά και στο Θάνο Μαρούλη που καταφέρνει να χειρίζεται την ομάδα παρά τις πολλές αλλαγές και τα διαφορετικά σχήματα. Ετοιμαζόμαστε για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παμβοχαϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.