ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επιβάλλεται το rotation…

Ο Παναθηναϊκός Superfoods αντιμετωπίζει την Κύμη στο ΟΑΚΑ (31/10, 18:00), με τον Τσάβι Πασκουάλ να έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει rotation και να ξεκουράσει κάποιους βασικούς του παίκτες.

Επιβάλλεται το rotation…

Τη δυνατότητα να δώσει ανάσες σε παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί πολύ μέχρι στιγμής, θα έχει αύριο ο Τσάβι Πασκουάλ. Ο Καταλανός τεχνικός, μπορεί μέχρι στιγμής στα ματς της Ευρωλίγκας να χρησιμοποιεί το πολύ εννέα παίκτες, ωστόσο απέναντι στην Κύμη, θα έχει την ευκαιρία να παίξει με περισσότερους.

Καλάθης, Γκιστ αλλά και οι Ρίβερς Φελντέιν θα μπορέσουν να πάρουν αρκετές ανάσες, καθώς ο Ισπανός προτίθεται δώσει χρόνο συμμετοχής σε Χαραλαμπόπουλο, Μποχωρίδη και Πατ Καλάθη. Με δεδομένο δε, ότι τη θέση του Νίκολς (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο γύρο του ελληνικού πρωταθλήματος) θα πάρει λογικά ο Μιχάλης Λούντζης, ο Πασκουάλ θα προτιμήσει να ξεκουράσει αρκετά τους πιο επιβαρυμένους παίκτες του.

Ο Νικ Καλάθης είναι ένας από αυτούς και δεδομένο πρέπει να θεωρείται πως δε θα παίξει πολύ, καθώς το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι απαιτητικό με δύσκολα παιχνίδια. Από την άλλη, οι παίκτες που θα αγωνιστούν, θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν στον προπονητή τους, σε ποια κατάσταση βρίσκονται.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.305 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.