ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μίγγος: «Χαρούμενος που παίζω με το τριφύλλι στην καρδιά»

Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του ο Θοδωρής Μίγγος, για το γεγονός πως κατάφερε να αγωνιστεί με το τριφύλλι στο στήθος, ενώ όσον αφορά τη συνέχεια τόνισε πως με σκληρή δουλειά θα έρθουν και οι επιτυχίες.

Μίγγος: «Χαρούμενος που παίζω με το τριφύλλι στην καρδιά»

Ο νεαρός χαφ, πήρε δύο ευκαιρίες από τον Αντρέα Στραματσόνι, έδειξε καλά στοιχεία και ο Μίγγος δεν έχασε την ευκαιρία να τον ευχαριστήσει γι’ αυτό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θοδωρής Μίγγος:

«Με έβαλε πάλι στη μάχη ο προπονητής μου κι έπαιξα όπως μου είπε, πιστεύω να τα πήγα καλά και τον ευχαριστώ πολύ. Ήμασταν πολύ καλοί, κάναμε όσα είπε ο προπονητής. Ήρθε το γκολ και σε άλλα ματς είχαμε φάσεις αλλά δεν ερχόταν. Δεν υπάρχει πίεση, είναι θέμα λεπτομέρειας. Σε άλλα ματς μπαίνουν τα γκολ, σε άλλα όχι».

Για τα δύο επόμενα παιχνίδια και τον εαυτό του:

«Δυο πολύ δυνατά παιχνίδια, κρίσιμα για εμάς, και για την Ευρώπη και για το Πρωτάθλημα και πιστεύω πως θα νικήσουμε. Νιώθω πολύ χαρούμενος που παίζω στην ομάδα στην οποία μεγάλωσα κι έμαθα το ποδόσφαιρο. Ένιωσα πολύ καλά, ο κόσμος με χειροκρότησε και τους ευχαριστώ πολύ όλους. Το κεφάλι κάτω, σκληρή δουλειά, συνεχίζουμε. Είναι κάτι ευχάριστο για εμένα, τώρα χρειάζεται σκληρή δουλειά για να συνεχίσω. Ήταν μεγάλο μου όνειρο, από μικρός ήθελα να παίξω σε αυτό το γήπεδο που ο Παναθηναϊκός έχει παίξει με μεγάλες ομάδες. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα με το τριφύλλι στην καρδιά».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.192 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...