ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο αδικημένος Εμποκού και ο «καρυδάτος» Λέτο

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού έστειλε και σήμερα το μήνυμά του στον Στραματσόνι, ενώ ο Λέτο έδειξε πως είναι υπερ-απαραίτητος στον Παναθηναϊκό.

Ο αδικημένος Εμποκού και ο «καρυδάτος» Λέτο

Ο Κονγκολέζος για ένα ακόμα ματς τον τελευταίο καιρό, έδειξε πως αξίζει παραπάνω χρόνο συμμετοχής στο «τριφύλλι», στα πρόσφατα παιχνίδια, όποτε μπήκε προσπάθησε, έκανε φάσεις και γενικά έδειξε πως αποτελεί ένα σημαντικό «γρανάζι», το οποίος όμως δεν έχει βρει ρυθμό, κυρίως λόγω του χαμηλού χρόνου συμμετοχής του μέχρι στιγμής.

Από την άλλη, ο Σεμπάστιαν Λέτο, παρά το γεγονός πως δεν είναι σε θέση να βγάζει 90λεπτα, όταν χρησιμοποιείται για αρκετή ώρα (όχι να μπαίνει στο 70΄και μετά), μπορεί να κάνει τη διαφορά, είναι μακράν ο πιο… καρυδάτος ποδοσφαιριστής της ομάδας και θα πρέπει να απασχολήσει το θέμα, πως ακόμα δεν έχουν μιλήσει μαζί του από τη διοίκηση της ομάδας για το συμβόλαιό του, όπως ο ίδιος είπε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.