ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν

Ο Χρίστος Μπέλος μπλογκάρει στο Panathinaikos24.gr.

Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν

Αναλυτικά το Blog του Χρίστου Μπέλου

Σήμερα θα ξεκινήσουμε με μια οικουμενική αλήθεια. Ποια είναι αυτή;Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό, όπως λέει και ο προπονητής μας. Πρέπει λοιπόν όλοι να καταλάβουμε ότι για την ομάδα ΔΕΝ υπάρχει εύκολο. Όλοι παίζουν για μας κερδίσουν  και δίνουν το κάτι παραπάνω,μιας και το κέρδος από μια νίκη απέναντι σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είναι τεράστιο. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τα τρία πρώτα παιχνίδια μας, παρόλο που και στα τρία η ομάδα μας δεν αγωνίστηκε πλήρης. Παρά τα προβλήματα όμως η ομάδα έδειξε το κάλο της πρόσωπο και η αγωνιστικότητα που παρουσίασαν όλοι οι αθλητές ήταν αρκετή για να μας οδηγήσει σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ας επιστρέψουμε λοιπόν στο σημερινό παιχνίδι,το πρώτο μπροστά στους φιλάθλους μας,το οποίο θα είναι δυσκολότερο από αυτά που δώσαμε μέχρι στιγμής για πολλούς λόγους..Είναι πολύ σημαντικό για εμάς  απέναντι σε μια σκληροτράχηλη και έμπειρη, ομάδα να ξεπεράσουμε τα αγωνιστικά μας προβλήματα  και να φύγουμε από το πρώτο εντός έδρας ματς χωρίς βαθμολογικές απώλειες.

Πριν κλείσω θα ήθελα να ξαναπώ κάτι για τον «Μπάμπη»”, κατά κόσμον Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο. Όσο συνεχίζει να δουλεύει έτσι και έχει το μυαλό του… μέσα στο κεφάλι, κάτι πολύ σημαντικό για ένα παιδί στην ηλικία του,,δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και είμαστε όλοι εδώ για να τον βοηθήσουμε να πετύχει!

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν για μια ακόμα χρονιά στο κλειστό του Πανελληνιου!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE