ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα-μήνυση του Ρουμελιώτη

Με ένταση «σημαδεύτηκε» το ματς του Παναθηναϊκού με την Παναχαϊκή στο κλειστό της Κυψέλης, με τον Νίκο Ρουμελιώτη των φιλοξενούμενων να δημιουργεί… κλίμα, χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα-μήνυση του Ρουμελιώτη

Κατά τη διάρκεια του 3ου σετ του ματς, με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει 17-17 (νίκησε με 3-0 σετ το τριφύλλι), ο Νίκος Ρουμελιώτης παραπονέθηκε για τσούξιμο στα μάτια, εξαιτίας ενός καπνογόνου που είχε ανάψει νωρίτερα ένας οπαδός του «τριφυλλιού» και όπως γίνεται αντιληπτό, υπήρξε ένταση καθώς ο Ρουμελιώτης παρατράβηξε… το αστείο, προσπαθώντας να προκαλέσει διακοπή.

Διαβάστε τι αναφέρει το φύλλο αγώνα:

«Στο 2ο σετ και ενώ το σκορ ήταν 13-11 υπέρ του ΠΑΟ οπαδός του ΠΑΟ που καθόταν στην κερκίδα πίσω από τον Α’ διαιτητή άναψε ένα καπνογόνο, το οποίο έσβησε μετά από άμεσα παρέμβαση των υπεύθυνων ασφαλείας του ΠΑΟ. Μετά το τέλος του αγώνα και αυτό είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία χαιρετισμού των ομάδων περίπου 15-20 οπαδοί του ΠΑΟ που κάθονταν στην κερκίδα πίσω από τον Α΄ διαιτητή κινήθηκαν απειλητικά και προπηλάκισαν μεμονωμένους οπαδούς πιθανότατα της Παναχαϊκής. Είχε προηγηθεί συμπλοκή μεταξύ μικρού αριθμού οπαδών των δύο ομάδων στη γωνία της κερκίδας πίσω από τη γραμματεία».

Μήνυση από τον Τάσο Ρουμελιώτη

Στο τέλος του αγώνα, ο αδερφός του Νίκου Ρουμελιώτη, Τάσος, κατέθεσε μήνυση κατά οπαδού που συμμετείχε στα επεισόδια (όπως ο ίδιος αναφέρει) καταγγέλλοντας τη σύρραξη με τους οπαδούς που όπως αναφέρει του επιτέθηκαν.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.411 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.