ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ PANATHINAIKOS24

Ως πότε θα ευνοούνται ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ και θα αδικείται ο Παναθηναϊκός;

Την ώρα που στη Λεωφόρο προσπαθούσαν και πάλι να κόψουν βαθμούς απ' τον Παναθηναϊκό, οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κέρδιζαν με διαιτητική εύνοια, όπως συμβαίνει συνήθως. Ως πότε, αλήθεια, θα συμβαίνει αυτό; Ως πότε θα ευνοούνται οι δύο συγκεκριμένες ομάδες;

Ως πότε θα ευνοούνται ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ και θα αδικείται ο Παναθηναϊκός;

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει ΚΑΙ φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στο πρωτάθλημα του… 50-50 όπως βαυκαλίζονταν πολλοί ότι θα δούμε φέτος. Στο πρωτάθλημα που όταν ο Παναθηναϊκός έδειξε πως είναι ικανός να το κατακτήσει, όταν έδειξε σε όλους ότι δύσκολα θα μπορέσουν να τον σταματήσουν, όταν άρχισε να αποδεικνύει (και συνεχίζει να το κάνει) ότι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο απ’ όλους τους υπόλοιπους, τότε ήρθαν οι διαιτητικές «σφαγές» που τον άφησαν με τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή. Τη στιγμή που θα έπρεπε να ήταν είτε ισόβαθμος, είτε ΜΟΝΟΣ πρώτος.

Ο Ολυμπιακός στα τρία τελευταία του παιχνίδια έχει πάρει 9 βαθμούς με διαιτητική εύνοια. Πανιώνιος, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος καταλάβαν τι θα πει η… καρδιά του πρωταθλητή (της σφυρίχτρας). Με αποκορύφωμα τα όσα έκαναν ο Δελφάκης και οι βοηθοί του στο Περιστέρι, αφού ο Ολυμπιακός «έπρεπε» να περάσει από εκεί, μιας και ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μία μέρα μετά το Ατρόμητος – Ολυμπιακός, οι… ομορφιές συνεχίστηκαν. Αυτή τη φορά εναντίον του Παναθηναϊκού (ούτε το -4 τους κάνει σίγουρους, γι’ αυτό θέλησαν να τον σταματήσουν κόντρα στον Ηρακλή), αλλά και υπέρ του ΠΑΟΚ! Ναι, στην Τούμπα είχαμε ΞΕΚΑΘΑΡΗ αλλοίωση αποτελέσματος κι ένα ματς που πήγαινε στο 0-0, μετατράπηκε σε νίκη του ΠΑΟΚ. Της ομάδας, δηλαδή, που ευνοείται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, μετά φυσικά από τον Ολυμπιακό. Διότι δεν είναι μόνο… φετινό φαινόμενο αυτό του ΠΑΟΚ. Υπήρξαν και πέρσι σφυρίγματα τόσο σε δικά του παιχνίδια, όσο και σε άλλων ομάδων, που ευνόησαν την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Που να ήταν και ντοπαρισμένος…
Που να ήταν και ντοπαρισμένος… 1.325 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ποιος ξεχνάει τις τιμωρίες των παικτών του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ για να μην παίξουν στην Τούμπα, με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να πάνε αποδεκατισμένοι (και χωρίς τον Μπεργκ) την τελευταία αγωνιστική στη Θεσσαλονίκη. Ποιος ξεχνάει το πέναλτι εκτός περιοχής στο ματς της κανονικής διάρκειας στην Τούμπα;

Δυστυχώς το 50-50 δεν αντέχεται. Από κανέναν. Τη στιγμή που μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ (δύο άμεσοι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού) ευνοούνται ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ στις αναμετρήσεις τους, ο Παναθηναϊκός ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ αφού του κόβουν ένα καθαρό τετ α τετ και δεν του δίνουν πέναλτι σε χέρι εντός περιοχής. Ως πότε κύριοι της… εξομάλυνσης;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.