Μόνο γέλιο προκάλεσε στην φίλαθλη κοινή γνώμη το χθεσινό ποστάρισμα του Κώστα Καραπαπά για το γκολ του Λέτο με το οποίο ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ απέναντι στον Ηρακλή. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού βρήκε μία… δική του φωτογραφία, την πόσταρε και θέλησε με αυτό τον τρόπο να αποδείξει πως ο Μπεργκ ήταν σε θέση οφσάιντ. Χωρίς να έχει δει προφανώς ότι υπάρχει η… κανονική, με τη γραμμή της NOVA, που φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Σουηδός καλύπτεται!

Δεν πειράζει. Θα τους περάσει. Θα φροντίσει γι’ αυτό και ο Μπεργκ και ο Λέτο και τα υπόλοιπα παιδιά την ερχόμενη Κυριακή στο Φάληρο. Θα τους δώσουν το μάθημα που χρειάζονται μέσα στο σπίτι τους. Πάντως από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό. Αγνοούν εδώ και χρόνια τους κανονισμούς του οφσάιντ.

Εδώ το 2011 προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι ο Κατσουράνης ήταν οφσάιντ στο ΓΚΟΛ ΝΙΚΗΣ που σημείωσε στο Καραϊσκάκη. Τότε που τον Κατσουράνη κάλυπτε μέχρι και ο… Τσουκαλάς, μαζί με τους 5 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Σιγά να μην κολλούσαν στον Μπεργκ, που τον κάλυπτε μόλις ένας ποδοσφαιριστής. Άλλωστε, τι ένας, τι κανένας. Οι κανονισμοί είναι διαφορετικοί για τον Ολυμπιακό, όχι μόνο στα οφσάιντ, αλλά σε όλα. Στα πέναλτι, στον πειθαρχικό έλεγχο, στα φάουλ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS