ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και επίσημα μαζί... Παναθηναϊκός Superfoods-Electroholic.gr!

«Μας… ηλεκτρίζει η κορυφή!»

ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods και Electroholic.gr, πορεύονται μαζί... από σήμερα, με μια νέα συνεργασία του τριφυλλιού, που παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα στο ΟΑΚΑ.

«Μας… ηλεκτρίζει η κορυφή!»

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Χριστόπουλος Αριστείδης, εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αυτή η συνεργασία, πρόκειται για μια ελληνική, νέα αλλά αναπτυσσόμενη εταιρία, έχει εδραιωθεί στην ελληνική αγορά. Εμείς σαν Παναθηναϊκός στηρίζουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη. Η electroholic αποτελεί πλέον ένα δυνατό συμπαίκτη μας, ευχαριστώ πολύ τους κ.κ. Βίδο και Σιδηρόπουλου που μας επέλεξαν, για την πραγμάτωση αυτής της προσπάθειας».

Τι σας… ηλεκτρίζει σε αυτή τη συνεργασία:

«Για μας είναι σημαντικό να στηρίζουμε μια ελληνική επιχείρηση, αυτό μας… ηλεκτρίζει αυτό μας αρέσει. Θέλουμε η εταιρία να γίνει ακόμα μεγαλύτερη μέσα από αυτή τη συνεργασία και στο μέλλον με νέες ενέργειες να κάνουμε ακόμα περισσότερα».

Για περαιτέρω ενέργειες στο μέλλον:

«Δεν μπορώ να το αποκαλύψω, θα κάνουμε κάτι πρωτοποριακό όχι τετριμμένο θα εντυπωσιαστείτε…»

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.369 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.