ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μεγάλη μας τιμή!»

«Θα γίνουμε Παο… holic!»

Ο εμπορικός διευθυντής της electroholic, κ. Βίδος, καλωσόρισε και αυτός με τη σειρά του τη συνεργασία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, τονίζοντας πως στο άμεσο μέλλον, θα γίνουν και αυτοί… Παοholics!

«Θα γίνουμε Παο… holic!»

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Ευάγγελος Βίδος, εμπορικός διευθυντής της electroholic.gr:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ εκ μέρους όλης της electroholic, την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η συνεργασίας μας δεν ήταν αναμενόμενη, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι που είμαστε επίσημοι χορηγοί στον Παναθηναϊκό, μια ομάδα με πολυεθνικές εταιρίες να τον χορηγούν. Η απόφαση δεν πάρθηκε μόνο για μας, Ταυτιζόμαστε με τια αξίες, το ήθος, την αφοσίωση την ομαδικότητα και τον υγιή φανατισμό του Παναθηναϊκού, την πιο πετυχημένη ομάδα της χώρας και της Ευρώπης τα τελευταία είκοσι χρόνια. Αυτά τα πράγματα, αυτές οι αξίες αντιπροσωπεύουν και μας. Θέλουμε να συμπορευθούμε με αυτά. Εύχομαι αυτό το πάθος, αυτές οι αξίες να ανοίξουν και σε μας το δρόμο για την επιτυχία και να δούμε και εμείς, πρωτιά τόσο σε ελληνικό, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Τι σας έφερε σαν εταιρία στον αθλητισμό:

«Το ξεχωριστό που έχουμε είναι ποιότητα στην υπηρεσία, ανταγωνιστικότητα στις τιμές έχουμε εδραιωθεί σε λιγότερο από δυο χρόνια στις κορυφαίες προτιμήσεις, για τον αθλητισμό ήταν εύκολο όταν έπεσε το όνομα του Παναθηναϊκού στο τραπέζι. Είναι ένα τεράστιο brand».

Για το πώς φτάσατε τόσο ψηλά εν καιρώ κρίσης και αν θα γίνετε… Paoholic:

«Το βασικό συστατικό είναι η ομάδα μας. Έχουμε εμπειρία, όρεξη, πάθος, κάτι που αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι ο λόγος που ξεχωρίζουμε. Δεν αρκεί η υψηλή υπηρεσία, συνδυάζουμε ποιότητα με τιμές, ο κόσμος το αποδέχτηκε και εμείς μειώνουμε όπου μπορούμε τις τιμές μας και σε συνεργασία τον Παναθηναϊκό πλέον, ανεβαίνουμε ακόμα περισσότερο. Θα έχουμε μπροστά μας όλο το χρόνο να γίνουμε… paoholic».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.387 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.