ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Σύντομα θα είμαι έτοιμη!

Η Πέννυ Ρόγκα μπλογκάρει στο Panathinaikos24.gr κι αναφέρεται τόσο στην αποθεραπεία και την επιστροφή της αλλά και στο «τριφύλλι» γενικότερα.

Σύντομα θα είμαι έτοιμη!

Αναλυτικά το Blog της:

«Καλησπέρα σας!

Η ομάδα βρίσκεται στο αεροδρόμιο έτοιμη να αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη Θεσσαλονίκης. Εκτός από την απουσία της άτυχης Λήδας Κάστανου ο προπονητής μας υπολογίζει σχεδόν όλες τις αθλήτριες. Από την μεριά μου, έχω μπει σιγά σιγά στις προπονήσεις και είναι πλέον θέμα χρόνου να ενσωματωθώ στην ομάδα ολοκληρωτικά. Η ομάδα δείχνει θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της και αρχίζει κ βρίσκει τον χαρακτήρα της. Πρέπει να μπούμε σοβαρά και να μην αφήσουμε περιθώρια στον αντίπαλο να πιστέψει οτι μπορεί να πάρει κάτι. Τα λέμε σε λίγες μέρες! Καλό σαββατοκύριακο»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE