ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Τώρα δεν αρκεί η καλή εμφάνιση…

Το μοναδικό ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό στο αιώνιο ντέρμπι και οι λόγοι που δεν υπάρχει επιστροφή για την ομάδα του Στραματσόνι. Γράφει ο Βαγγέλης Νεραντζιάς

Τώρα δεν αρκεί η καλή εμφάνιση…

Μετράμε ώρες για τη σέντρα στο Φάληρο, σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο για το τριφύλλι. Οι πράσινοι «κατάφεραν» να πετάξουν αρκετούς βαθμούς στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος και να μείνουν στο -4 από τον μέτριο Ολυμπιακό.

Θα μπορούσαμε να αναλύουμε για ώρες τον τρόπο που ήρθαν οι γκέλες απέναντι σε Ξάνθη και Βέροια που θα έδιναν άλλους πέντε πόντους στη βαθμολογία. Όμως με το «αν» δεν γράφεται η ιστορία… Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς ο Παναθηναϊκός απαγορεύεται να χάσει το ντέρμπι, καθώς το σενάριο που θα φέρει την ομάδα στο-7 στις αρχές Νοεμβρίου θα είναι οιωνός  για άλλη μια αποτυχημένη χρονιά.

Την ίδια ώρα, οι  πράσινοι χόρτασαν πίκρα τον κόσμο τους στο ματς με την Σταντάρ  Λιέγης και ουσιαστικά πέταξαν τις όποιες ελπίδες για πρόκριση από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Πλέον έχουν μαζευτεί αρκετά. Ο οργανισμός του Παναθηναϊκού δεν αντέχει άλλη μια σεζόν με την ομάδα να έχει χάσει τους βασικούς της στόχους από το Φθινόπωρο, τα λόγια πλέον δεν αρκούν αλλά μόνο οι πράξεις.

Όσο έχω εσένα Κώστα Σλούκα, δεν φοβάμαι κανέναν
Όσο έχω εσένα Κώστα Σλούκα, δεν φοβάμαι κανέναν 950 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα του Στραματσόνι θα έπρεπε να οδηγηθεί στο αιώνιο ντέρμπι από τη θέση του οδηγού, αλλά από τα λάθη της και όχι μόνο, πηγαίνει σε αυτό με τη χειρότερη ψυχολογία και χωρίς τον ηγέτη της, Μάρκους Μπεργκ. Όμως οι δικαιολογίες κούρασαν…

Οι πράσινοι θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη τα προβλήματα, να μην σκέφτονται τις διαιτητικές αποφάσεις και να αγωνιστούν σαν να παίζουν τον τελικό της χρονιάς, γιατί ουσιαστικά για τον Παναθηναϊκό τέτοιο χαρακτήρα έχει το παιχνίδι.

Ο κανονικός Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, καθώς στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει πολύ καλύτερες ομάδες από τη φετινή του Ολυμπιακού και έχει βρει μπροστά του διαιτητές-κομάντο. Αρκεί να είναι συγκεντρωμένος και να θυμίσει το σοβαρό πρόσωπο στο ξεκίνημα της σεζόν, όπου δεν άφηνε τίποτα στην τύχη.

Με μια απλοϊκή ανάλυση, οι πράσινοι πρέπει να πρεσάρουν τον Ολυμπιακό στα χαφ και να μην τον αφήσουν να δημιουργήσει, να είναι συγκεντρωμένοι στην άμυνα και να εκμεταλλευτούν το προβληματικό κέντρο άμυνας του αντίπαλου. Αν συμβούν αυτά και συνδυαστούν με διάρκεια απόδοσης, μοιάζει δεδομένο ότι οι πράσινοι και θα βρουν γκολ και θα πάρουν αποτέλεσμα.

Συμπερασματικά, ο Παναθηναϊκός που πρέπει να τα αφήσει όλα στην άκρη και να παίξει για να νικήσει. Όλοι  όσοι θα συμμετέχουν στην αποστολή του Φαλήρου πρέπει να το αντιληφθούν ότι ήρθε η ώρα να κάνουν την υποχρέωση τους και να δώσουν επιτέλους μία μεγάλη χαρά στον πληγωμένο κόσμο της ομάδας.

Εδώ που φτάσαμε, δεν αρκεί μια καλή εμφάνιση αλλά η συγκεκριμένη «μάχη» πρέπει να κερδηθεί από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθεί στη δυσκολότερη κατάσταση των τελευταίων ετών, μιας και η υπομονή εξαντλήθηκε…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...