Ποδόσφαιρο

Ουζουνίδης-Δώνης στο προσκήνιο…

Ουζουνίδης-Δώνης στο προσκήνιο…

Ξεκίνησε η… προπονητολογία, μετά και τα χθεσινά, αφού πλέον η θέση του Αντρέα Στραματσόνι θεωρείται επισφαλής. Τα ονόματα των Ουζουνίδη και Δώνη, τα πρώτα που ακούστηκαν.

Όπως αναφέρει η «Sport Day», Μαρίνος Ουζουνίδης και Γιώργος Δώνης είναι τα πρώτα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι, όσον αφορά τον πιθανό αντικαταστάτη του Αντρέα Στραματσόνι.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη υπό τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα εκφράσει τη στήριξή του προς τον Ιταλό, ωστόσο τα αποτελέσματα των επόμενων αγώνων θα κρίνουν εν πολλοίς την παραμονή ή όχι, του Στραματσόνι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version