ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποτελέσματα Αγώνων 2016-2017

Ασταμάτητες!

Συνεχίζει την «τρελή» πορεία της η γυναικεία ομάδα βόλεϊ στο πρωτάθλημα της Α1. Τα «φίνα κορίτσια» επικράτησαν με 3-0 σετ του Αίαντα Ευόσμου στο Μετς.

Ασταμάτητες!

Τίποτα δε φαίνεται να σταματά την ομάδα του Δημήτρη Καζάζη η οποία πανηγύρισε ακόμη μια νίκη (τέταρτη συνεχόμενη) στο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών, επικρατώντας με 3-0 του Αίαντα Ευόσμου στο Μετς. Οι «πράσινες» παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας, αήττητες και δίχως να χάσουν ούτε σετ μέχρι στιγμής.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να δείξει από νωρίς ποιος είναι το «αφεντικό» της αναμέτρησης απέναντι στον Εύοσμο, ο οποίος ήταν ανταγωνιστικός μέχρι το πρώτο τεχνικό τάιμ-άουτ.

Τα σετ: 25-14, 25-19, 25-19

Παναθηναϊκός (Καζάζης) Χρυσομάλλη, Κωνσταντινίδου, Πολ, Μερτέκη, Ρίτσι, Φιλντ, Ρόγκα -λ / Λαγουδάκη -λ, Καββαδία, Παπαδοπούλου, Καρπουζά

Αίαντας (Ζωλασταθιάδης) Αποστολίδου, Τζούριτς, Κλίβελαντ, Βλάχου, Κούση, Κλέπκου, Γεωργιάδου -λ / Ανδρονικίδου, Ξανθοπούλου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ