ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Ωρα να μετρήσω τις δυνάμεις μου!

Η Πέννυ Ρόγκα μπλογκάρει στο panathinaikos24.gr.

Ωρα να μετρήσω τις δυνάμεις μου!

Καλημέρα σας…

Ντεμπούτο για μένα και 4η αγωνιστική για τις συμπαίκτριές μου…Η ομάδα επιστρέφοντας από την Θεσσαλονίκη με ένα σημαντικό “διπλό” στις βαλίτσες της έχει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για να πάρει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σήμερα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την ομάδα του Αίαντα Ευόσμου από την Θεσσαλονίκη, μια αξιόμαχη ομάδα που κυνηγάει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε αγώνα.

Ο σημερινός αγώνας είναι για μένα ιδιαίτερης σημασίας καθώς θα ξεκινήσω κανονικά από την αρχή του ματς με σκοπό να μετρήσω τις δυνάμεις μου για να μπορέσω να είμαι έτοιμη για την συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σειρά από δύσκολους αγώνες εντός και εκτός. Ραντεβού λοιπόν στο γήπεδο.

Καλή μας επιτυχία!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ