ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Η επική σειρά του ’12 (Vids)

Παναθηναϊκός Superfoods και Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ, μας έχουν χαρίσει μια από τις συγκλονιστικότερες «σειρές» play offs Ευρωλίγκας, στην ιστορία της διοργάνωσης.

Η επική σειρά του ’12 (Vids)

Τη σεζόν 2011-2012, Παναθηναϊκός και Μακάμπι, «διασταύρωσαν τα ξίφη τους» στην προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας, με φόντο το εισιτήριο για το Final-4 της Κωνσταντινούπολης, σε μια σειρά που έμελλε να μείνει στην ιστορία.

Το πλεονέκτημα έδρας είχε ο Παναθηναϊκός, υποδέχτηκε την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ στο ΟΑΚΑ στο πρώτο ματς, την διέλυσε με 93-73, ωστόσο η Μακάμπι δεν είχε πει την τελευταία της λέξη…

Δύο μέρες μετά, ξανά στην Αθήνα και εκεί που όλοι νόμιζαν πως ο Παναθηναϊκός θα πάει σε ένα εύκολο 2-0… η Μακάμπι απέδειξε πως είναι μια ομάδα με μέταλλο… «Διπλό» στην Αθήνα (92-94) και ζόρια για την ομάδα του Ομπράντοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός έχει πέντε μάχες μπροστά του για να πάρει το πιο καρυδάτο πρωτάθλημα!
Ο Παναθηναϊκός έχει πέντε μάχες μπροστά του για να πάρει το πιο καρυδάτο πρωτάθλημα! 520 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα βήμα πριν το Final-4 η Μακάμπι

Η σειρά πήγε στη Nokia Arena στο Ισραήλ, με τον Παναθηναϊκό να είναι με την πλάτη στον τοίχο. Στο game 3, η ομάδα του Λαού, εκμεταλλευόμενη την έδρα της και την ψυχολογία που είχε αποκτήσει μετά το break, έκανε το 2-1 (65-62) και βρισκόταν 40 λεπτά μακριά από την πρόκριση, σε ένα ματς, που ο Παναθηναϊκός «κλώτσησε» κάμποσες ευκαιρίες να το γυρίσει και να το πάρει.

Break στο break

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ σκληρός για να πεθάνει… πήγε στο 4ο παιχνίδι αποφασισμένος να πάρει τη νίκη και να επαναφέρει το πλεονέκτημα στα δικά του χέρια, γυρνώντας τη σειρά στο ΟΑΚΑ. Με σούπερ άμυνα και έναν εκπληκτικό Σάρας, ο Παναθηναϊκός κάνει το «διπλό» (69-78) και φέρνει τη σειρά στο ΟΑΚΑ, σε 5ο παιχνίδι, ένα ματς που θα μείνει στην ιστορία!

Τελικός… που έμεινε στην ιστορία!

Παναθηναϊκός και Μακάμπι τα έδωσαν όλα σε ένα ματς διαφήμιση του μπάσκετ. Σε ένα καυτό ΟΑΚΑ, οι δύο ομάδες έβγαλαν ψυχή, ίδρωσαν, μάτωσαν, έφτασαν στα όριά τους, με την ομάδα του Ομπράντοβιτς τελικά να παίρνει τη μεγάλη νίκη, σε ένα ματς που πραγματικά κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...