ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τρίζει» η καρέκλα του Δώνη στην Αλ Σαρτζάχ

Επισφαλής πρέπει να θεωρείται η θέση του Γιώργου Δώνη στον πάγκο της Αλ Σαρτζάχ, μετά την ήττα από την Αλ Τζατζίρα (2-0) του Χενκ Τεν Κάτε!

«Τρίζει» η καρέκλα του Δώνη στην Αλ Σαρτζάχ

Η θέση του Γιώργου Δώνη στην τεχνική ηγεσία της Αλ Σαρτζάχ είναι αβέβαιη, μετά την ήττα από την ομάδα του πρώην τεχνικού του Παναθηναϊκού, για το Λιγκ Καπ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Αυτή η εξέλιξη, «φουντώνει» τα σενάρια περί… επιστροφής του Δώνη στην Ελλάδα και αν το συνδυάσει κανείς με τα σενάρια που τον ήθελαν «στόχο» του Παναθηναϊκού, αν μη τι άλλο δίνει μεγάλο ενδιαφέρον στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, είδαν το φως, δημοσιεύματα που ήθελαν τον Έλληνα προπονητή να βολιδοσκοπείται από τους «πράσινους», προκειμένου να αντικατασταθεί ο Αντρέα Στραματσόνι.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.383 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε κάθε περίπτωση, ο Γιάννης Αλαφούζος, στηρίζει τον Ιταλό τεχνικό, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πως δε θα υπάρξουν εξελίξεις, αν τελικά ο Γιώργος Δώνης, μείνει ελεύθερος από την Αλ Σαρτζάχ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.