ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ώρα ντέρμπι!

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό (18:00, NS1) στο πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι της χρονιάς, για το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών στο πόλο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Ώρα ντέρμπι!

Αμφότερες οι δύο ομάδες είναι αήττητες μέχρι στιγμής, με τον Ολυμπιακό να είναι το φαβορί, αλλά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κάνει ένα νέο ξεκίνημα φέτος, να θέλει να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικός.

Η σεζόν είναι ακόμα στην αρχή, οι «πράσινοι» δεν βρίσκονται στο επιθυμητό επίπεδο, με το σημερινό ντέρμπι να αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δει ο Τέο Λοράντος, που… βρίσκεται η ομάδα του.

Καρούντζος: «Να κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

Ο αρχηγός των «πράσινων», Διονύσης Καρούντζος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, αναφέρθηκε στο σημερινό ματς, τονίζοντας πως στόχος του Παναθηναϊκού, είναι να πιέσει όσο περισσότερο γίνεται τον αντίπαλό του.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.116 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και τη δεδομένη χρονική στιγμή που γίνεται, θα αποτελέσει ένα τεστ για να δούμε πού βρισκόμαστε και που μπορούμε να φτάσουμε. Στόχος μας είναι να είμαστε κοντά στο σκορ και ειδικά με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ώστε να μεταφέρουμε την πίεση στον αντίπαλο. Από την πλευρά μας θα κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» .

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...